Silje Haukelid

Homeopat MNHL i Stavanger

Babymassasje

- et språk som sier mer enn ord

Se egen nettside på Stavanger Babymassasje.

På babymassasje kurset vil du lære et fullt massasjeprogram inkl. eget kolikkprogram, med tips til hvordan du kan tilpasse massasjen til det voksende barnet. Babymassasje er kjærlighetsfull berøring som knytter bånd mellom barn og forelder. Det er ingen behandling men kan ha en rekke gunstige effekter som bedre søvn, fordøyelse og immunforsvar.
Jeg er opptatt av at babymassasje er en fantastisk måte å bli kjent med barnet sitt på og legger stor vekt på kommunikasjonen med de små. Hvordan kommuniserer babyene med oss og hvordan kan vi forstå dem? Og hva med oss,- er vi bevisste vårt eget kroppsspråk og hvilke signaler vi sender ut?
På hvert kurstreff velger dere foreldre et tema som vi diskuterer neste gang. Her er det gode muligheter til å utveksle tips og erfaringer om alt fra søvn og mating til oppdragelse eller hvordan man best slapper av og stresser ned som småbarnsforelder.
Kurset koster 1200 kr. og inkluderer kompendie, massasjeolje og forfriskninger i pausen. Jeg holder også egne babymassasjekurs for fedre på kveldstid slik at man har anledning til å delta selv om man ikke er i permisjon.

Dette lærer du på kurset:

Share