Silje Haukelid

Homeopat MNHL i Stavanger

Lær å bruke homeopati på deg selv og dine nærmeste

Homeopatikursene krever ingen forhåndskunnskaper i homeopati og er ment til egenbehandling for enkle plager. Kursene holdes jevnlig og varer som regel en kveld. Kompendium er alltid inkludert. Ta kontakt hvis du ønsker informasjon om når neste kurs holdes.

Kurs: Homeopati under fødselen

Her lærer du om hvilke homeopatimedisiner som kan være til god hjelp både fysisk og psykisk under fødselen. Vi ser bla. på hva som kan gjøres ved smerter, treg åpning/ineffektive rier, utmattelse, angst/uro mm. Du vil også få tips om hvilke medisiner som kan støtte kroppens restitusjon i barseltiden, f.eks med tanke på ømhet og sårheling. Såre brystvorter og brystbetennelse er et utbredt fenomen så vi tar til slutt for oss de vanligste homeopatimedisinene som kan være effektive for dette. Partnere oppfordres til å delta!

Kurs: Homeopatisk hus og -ferieapotek

Her lærer man om homeopatimedisinene som er gode å ha i husapoteket og i feriekofferten. Eksempler på tema vi tar for oss er: skrubbsår, kutt, brannsår, blåmerker og hevelser etter knall og fall, klemte fingre, insektstikk, solbrenthet, solstikk, feriemage, reisesyke mm.

Anbefales spesielt for småbarnsfamilier!

Share